På interrail med Musica Celines

Christinegaard Hovedgaard, søndag 30. oktober kl. 14.00

Cecilie Haukedal Naismith – blokkfløyter
Hilary Foster – fiolin
Bodil Erdal – cello
Ines Maidre – cembalo

Foto: Hundven-Clements Photography
Musice Celines
Musica Celines med interrail-selfie. Bak fra venstre: Bodil Erdal, Hilary Foster. Foran fra venstre: Cecilie Haukedal Naismith, Ines Maidre.

I dette programmet pakker Musica Celines ned instrumentene, og tar deg på en musikalsk interrailreise med stopp i England, Frankrike og Tyskland. På reisen stifter vi bekjentskap med komponister som Henry Purcell, Nicola Matteis, Georg Friedrich Händel, Georg Philip Telemann, Johan Sebastian Bach, og Michael Praetorius, François Couperin og Jean-Féry Rebel. Musikere og komponister har til alle tider reist over landegrensene for å lære av hverandre og finne seg arbeid. Under konserten utforsker vi hvordan denne reisevirksomheten har påvirket musikalske trender og utviklinger i Europa.