Vi smaker på 17 mai

Kafébarokk på Christinegaard Hovedgaard
Søndag 16. mai kl. 14.00

En fornøyd gjeng etter 17-mai-konsert 2020

Så du 17nde-mai-videoen fra Antikk Musikk i 2020? I år følger vi opp med Kafébarokk for de som tar turen dit. Med musikk fra fjerne og nære tider og steder vartes kafégjestene opp med herlig nasjonalbarokk(!), tradisjonsmusikk, gode minner og generell vårstemning. Det er komiker/kåsør/musiker Sjur Hjeltnes som holder hoffet sammen med Jostein Gundersen, Anette C. B. Philip, Silje Solberg og Hans Knut Sveen.

Normalt er kafébarokk en invitasjon til publikum selv å bidra, men av kjente årsaker må vi tøyle de lystene en stund til. Likevel skal man ikke se bort fra at man blir invitert til, i en kort sekvens, å ta på munnbindet og nynne forsiktig med i en liten hymne til landet, våren, livet og oss selv.

Arrangementet blir litt mer spredt enn en vanlig konsert. Med kløktig smittevernskontrollhjelp fra Christinegaards eminente personale prøver vi å levere musikk fra ulike posisjoner, og er været passende skal man ikke se bort fra at det kan bli noe utemusikk.

Derfor inviterer arrangøren Christinegaard Hovedgaard til fri inngang, men forbereder kjøkkenet på et heftig salg av kafeens herligheter. Arrangementet starter kl. 14 og avsluttes senest 15.30. Kom når det passer og ha en hyggelig dag på Sandvikens eget «Sans Souci».