Konsert: Bergen Barokk på Christinegård!

Det går strykende!

Det er på tide at Bergen Barokk viser fram sitt eminente strykeensemble, og denne gangen har Stefan Lindvall satt sammen et knippe av østerrisk «Streichmusik» i kobling med Telemannsk stilbriljanse.Med hensyn til smittevern og sikkerhet starter vi høstsesongen med ordentlig konsert på Christinegård hovedgård søndag 6. sept. kl. 14.00 og med ingen ringere enn de fem musikerne

Stefan Lindvall og Chien-Yu Chu, fiolin
Hans Gunnar Hagen, bratsj
Siri Hilmen, cello
Hans Knut Sveen, cembalo

Da benediktinermunken Romanus Weichlein ga ut sin første notesamling, måtte det selvfølgelig musikk for strykere, siden han hadde studert med fiolinvirtuosen Heinrich Biber. En annen østerriker, Georg Werner, står på programmet med en galant fuge for fire stemmer og sist men ikke minst får du oppleve en av Georg Ph. Telemanns Pariserkvartetter for strykeensemble.Les mer om programmet på http://barokk.no/bergen/absolutt-strykende/

Billettsalg i døren
Billettpris 200/100
Gratis for barn under 16 år

Konsertstart kl. 14:00
Christinegård har alle rettigheter, og serverer kaffe og kaker både før, under og etter konserten!
Buss nr 10 stopper i Prahls vei, like ved Christinegård.

Foto: Eirik Kjøde Ødegård

Konserten er støttet av Bergen kommune og Kulturrådet.