GRAAF OG GARNITYR

Søndag 10. oktober kl. 14.00, Christinegaard Hovedgaard
Stefan Lindvall, fiolin og Ingrid E. Hagen, cembalo

Stefan Lindvall og Ingrid E. Hagen fortsetter føljetongen med Christian Ernst Graaf (1723–1804) og garnityr. Både Graafs far og bror var musikere og komponister, og vi får høre musikk fra dette lille Graaf-dynastiet i både senbarokk og tidlig klassisk stil fra Nord-Tyskland.

Ingrid Eriksen Hagen og Stefan Lindvall

De to musikerne byr på både eleganse og virtuositet, følsomhet og affeksjon. Dessuten får vi høre musikk av Christoph Graupner (1683–1760), en begavet komponist som levde sitt tilbaketrukne liv ved hoffet til landgreve Ernst Ludwig av Hessen-Darmstadt.

Christinegaard holder åpent fra kl. 12. I kafeen er det servering.

Billetter: 200,-/100,- (studenter)

Foreningen Antikk Musikk blir støtta av Kulturrådet, Bergen kommune, Bergens Riksmålsforening og Fond for utøvende kunstnere.