Concerto Representativa

Vi tar opp hansken, kaster oss utpå, spinner som «nøgen kvinne» og håper vi får lyttere/seere på lydstrømmen vi publiserer søndag 29.3 kl. 14.00 på Facebook-feeden vår.

Virusplage er noe vi stort sett forbandt med computere, virusprogram og brannmurer, men nå skal det altså bli dataverktøy og internett som kanskje hjelper til med å gi Antikk Musikk-lytterne en oppmuntring og en viss erstatning for hyggelige sammenkomster og konsert på Christinegård og Kronstad hovedgård.

Vi ønsker å holde kontakt med dere, og derfor starter vi opp med konsertsendinger basert på materiale vi lager under de forutsetningene som råder og håper de enten kan bidra til nytelse, opplysning eller simpelthen bare latter. Første casting er en samling panikkinnspillinger der vi tar og føler på hva digitale kommunikasjonsmedia yter av tidsforsinkelse og hakkete lyd. Hva er det egentlig vi hører når musikere tilsynelatende spiller sammen over avstander og digitale media?

Fint tema for en diskusjon, og derfor stiller medlemmer i foreningen Antikk Musikk opp til en samtale rundt forsøk, tanker og erfaringer fra strømmespilling.

Lik og del, koble deg på og bli med på Antikk Musikks strømmede event volum 1, søndag 29.3 kl. 14.00, på vår Facebookside.